Gulvafslibning af trægulve

Giv nyt liv til dine gamle gulve med en gulvslibning

Er dine gamle trægulve blevet kedelige at se på? Et trægulv er et populært valg, som dog med tiden bliver udsat for både ridser og hakker, fordi det er et naturligt materiale. Derfor kan det fra tid til anden blive nødvendigt med en gulvafslibning, og her kommer vi hos Svanninge Malerforretning ApS gerne og udfører arbejdet.

Vi tilbyder slibning af gulv for både private boligejere og erhvervskunder i blandt andet Odense, Svendborg, Faaborg og omegn, og vi kommer dermed også gerne en tur forbi dig, så du igen kan få flotte gulve, der næsten ser ud som nye. 

Pas godt på miljøet og undlad at udskifte dine gulve

En af de helt store fordele ved trægulve er, at de kan holde til at blive slebet ned rigtig mange gange. Det betyder, at du både kan spare pengene på at udskifte gulvene, når de er blevet slidte og grimme at se på, og samtidig kan du skåne miljøet ved at vælge en gulvafslibning i stedet for en ny gulvbelægning. 

5 fordele ved at vælge os til slibning af gulv

Når du vælger at lade os stå for at afslibe dine trægulve, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 5 konkrete fordele:

  1. ​Vi garanterer dig et flot resultat i høj kvalitet
  2. ​Vi udfører vores arbejde til den aftalte tid
  3. ​Vi sætter en stor ære i altid at levere en god service
  4. ​Vi har mange års erfaring
  5. ​Vi benytter os så vidt muligt af miljørigtige produkter

Hvad koster gulvafslibning?

Det kan være meget forskelligt fra opgave til opgave, hvor meget en gulvafslibning koster. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter gulv du skal have slebet ned, og hvilken form for efterbehandling du vælger.

Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave. Når du kontakter os, aftaler vi et tidspunkt for, hvornår vi kan komme forbi til en besigtigelse og en snak med dig omkring dine ønsker og behov.

​Vi tilbyder også:

Kontaktformular

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke hvad du søgte?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Svanninge Malerforretning ApS

Svendborgvej 69

5600 Faaborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 62 61 77 95

E-mail: info@svanningemaler.dk

CVR: 26721067

Butikkens åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag: 09.00 - 13.00

Søndag: lukket