Spartling af vægge og lofter

Har du brug for hjælp til dit spartelarbejde?

Hvis du godt kunne tænke dig en glat og ensartet overflade på dine vægge, så er det vigtigt at få udført grundigt spartelarbejde. Det gælder også, hvis du har fået sat gipslofter op, hvor der skal spartles mellem gipspladerne.

Hos Svanninge Malerforretning ApS hjælper vi dig gerne med en professionel spartling af vægge såvel som lofter, og det gælder, uanset om du er privatperson eller erhvervskunde. Fra vores base i Faaborg kører vi blandt andet ud til store som små spartelopgaver for vores kunder i lokalområdet, Odense, Svendborg og flere andre steder i nærheden. 

3 gode grunde til at spartle væggene

Det kan altid godt betale sig at få spartlet væggene grundigt. Hvorfor kan du blive klogere på nedenfor, hvor du kan blive klogere på, hvilke 3 konkrete fordele du får ud af at investere i veludført spartelarbejde:

  1. ​Du får en mere jævn overflade uden huller og andre ujævnheder
  2. ​Du kan gøre det øvrige malerarbejde meget lettere og hurtigere
  3. ​Du kan få et meget flottere resultat og en længere holdbarhed

Vi udfører også gerne det øvrige malerarbejde for dig

Vi hjælper dig gerne med både spartling af vægge og lofter, men vi udfører også gerne det øvrige malerarbejde for dig, så du kan få et samlet, professionelt resultat. Vi tilbyder blandt andet opsætning af filt, opsætning af tapet samt maling af vægge og lofter, og vi sikrer dig et flot resultat i høj kvalitet med en lang holdbarhed.

Vi udfører altid vores arbejde til den aftalte tid med fokus på den gode service, og vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du blot skal have spartlet en enkelt væg, eller om du har brug for hjælp til alt malerarbejde i hele huset eller i virksomhedslokalerne. Vi har eksisteret siden år 1964, og vi har dermed både erfaringen og kompetencerne til at kunne håndtere enhver opgave – stor som lille. Det gælder også for spartling af væg på badeværelse eller i et andet vådrum. 

Kontakt os og få beregnet en pris på spartling af vægge

Kontakt os gerne i dag og få beregnet en pris på spartling af vægge eller lofter. 

Kontaktformular

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke hvad du søgte?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Svanninge Malerforretning ApS

Svendborgvej 69

5600 Faaborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 62 61 77 95

E-mail: info@svanningemaler.dk

CVR: 26721067

Butikkens åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag: 09.00 - 13.00

Søndag: lukket