Tapetsering der holder i de næste mange år

Få professionel hjælp til opsætning af tapet

Der er rigtig mange muligheder for at skabe unikke rum med brug af tapeter i både det private hjem og i virksomhedslokalerne. Tapetsering kræver dog stor tålmodighed og kunnen for at få et flot resultat uden nogen synlige overgange mellem de forskellige tapetbaner.

Hos Svanninge Malerforretning ApS har vi stor erfaring inden for opsætning af tapet, som vi udfører for både private og erhvervskunder i vores eget lokalområde omkring Faaborg, men vi kører også gerne ud til opgaver i både Odense, Svendborg og mange andre steder.

Den flotte tapetopsætning kræver grundigt forarbejde

Nøglen bag et flot resultat, når der skal sættes tapet op, er både erfaring og viden, men i høj grad også det rette forarbejde. Hvis der ikke er blevet spartlet tilstrækkeligt, inden tapetbanerne bliver sat op, så vil det kunne ses tydeligt på det færdige resultat. Der vil være buler og ujævnheder på væggen bag tapetet, og det vil være svært at få tapetet til at sidde ordentligt fast og dermed få et flot og langtidsholdbart resultat.

Når du vælger at lade os hjælpe dig med din tapetsering, så sørger vi altid for at spartle væggen grundigt, inden vi sætter tapeter op. Det er med til at sikre dig et flot og professionelt resultat. 

Vi har næsten 60 års erfaring med tapetsering

Vi har næsten 60 års erfaring med opsætning af tapet, herunder både mønstret tapet, tapet med motiver, savsmuldstapet og mange andre slags tapeter. Vi lægger blandt andet stor vægt på:

  • ​Altid at udføre arbejdet til den aftalte tid
  • ​Altid at levere en god service
  • ​Altid at udføre kvalitetsarbejde.

Derudover tager vi imod alle opgaver – både de store og de små. 

Kontakt os og få beregnet en pris på dit tapetarbejde

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave i forbindelse med tapetsering. Vi står klar til at hjælpe dig med at sikre et professionelt resultat på både skråvæg som almindelig væg.

Kontaktformular

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke hvad du søgte?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Svanninge Malerforretning ApS

Svendborgvej 69

5600 Faaborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 62 61 77 95

E-mail: info@svanningemaler.dk

CVR: 26721067

Butikkens åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag: 09.00 - 13.00

Søndag: lukket